Schimmel is een veel voorkomend probleem in huis waar de vocht- en luchtvochtigheidnormen boven de algemeen aanvaardbare grenzen liggen. Schimmel ruïneert niet alleen uw huis, maar schaadt ook uw meubels en de rest van uw bezittingen. Erger nog, schimmel is geassocieerd met veel chronische allergieën en kwalen – dus als schimmel in je huis verschijnt – dit is wat je moet doen – vier eenvoudige stappen om dit probleem aan te pakken:

Pas op voor de onrustige gebieden:

Het identificeren van probleemgebieden in de eerste plaats is essentieel. Omdat zodra schimmel verschijnt, het niet zijn eigen zoete tijd kost om zich over uw huis te verspreiden. Het was hier één moment en het verspreidt zich snel door het hele huis. Dus het identificeren van het moment dat u een natte plek in uw huis opmerkt, houdt het in de gaten en zorgt ervoor dat u het probleem van lekkage krijgt gesorteerd voordat het zich verspreidt en leidt tot schimmelvorming. In natte omstandigheden gedijt schimmel het meest, dus zorg ervoor dat u de lekkages in uw huis in de gaten houdt en zorg dat ze zo snel mogelijk worden verholpen.

mold

Goede ventilatie:


Hoe meer luchtig en luchtig uw huis is, hoe beter het voor u zal zijn. Het aanpakken van schimmel is niet eenvoudig, maar voorkomen dat het precies wat moeite kost – doe het. Open de deuren en ramen van je huis en laat de koele bries, het zonlicht en ja, veel goede vibes in je huis stromen. Zorg dus dat uw huis voldoende wordt geventileerd – dus zelfs als er ergens vocht of vocht is, is uw perfect geventileerde huis klaar om het aan te pakken.

Vormweerstanden:


Plaats die afzuigventilatoren in de vochtige ruimtes van je huis – je zult een enorm verschil merken in de manier waarop het opgesloten vocht uit je huis wordt vrijgegeven. Ook werken ontvochtigers het best. De belangrijkste oorzaak van schimmel is vocht en ingesloten vochtigheid. Dus als je een luchtontvochtiger krijgt, kun je al je narigheid meteen beëindigen.

Bekijk je planten:

Hoewel planten het beste zijn dat je bij je thuis kunt plaatsen, moet je ze constant in de gaten houden – dat is omdat schimmel net zoveel van de planten houdt als jij. En deze schimmel verspreidt zich snel van plant tot plant en vervolgens in uw huis. Houd dus je schimmel aangetaste planten in de gaten, zodat je ze op het juiste moment kunt behandelen.