Vochtbestrijding en vochtbestrijder Vlinder Mee

Z
Lekken verhelpen
Lekkage
Waterdicht

Comfortabeler en schimmelgroei voorkomen.

Goed regelen van vocht in uw huis zal de effectiviteit van uw luchtdichtings- en isolatie-inspanningen verbeteren, en deze inspanningen zullen op hun beurt helpen vocht te beheersen.
Meer info over vochtbestrijding: oplossingen voor vochtproblemen en hun prijzen

Vochtregeling

Vocht kan problemen veroorzaken op zolders, verschillende soorten funderingen en muren, en de oplossingen voor die problemen verschillen per klimaat.

  • Houd alle onbehandelde houtmaterialen uit de buurt van contact met de aarde.
  • Installeer goed ontworpen dakgoten en regenpijpen verbonden met een drainagesysteem dat regenwater volledig van het huis afvoert.
  • Voeg een pakking onder de dorpelplaat toe voor luchtafdichting.

Vochtbeheersing in muren

Dampschermen

Dampschermen zijn de belangrijkste stap voor het beheersen van vocht in wanden. Dampremmende lagen vertragen alleen vocht door diffusie, terwijl het meeste vocht de wanden binnendringt door vloeistof capillaire werking of als waterdamp door luchtlekken.

Termietschild

Plaats een termietschild, dorpelafdichtingen of ander dampondoorlatend membraan op de bovenkant van de funderingsmuur om te voorkomen dat vocht door de capillaire werking in de omkaderde wand van de betonnen funderingswand terechtkomt.

Regen lekt

Om u te beschermen tegen regenpenetratie, moet u ook een afwateringsvlak creëren binnen het wandsysteem van uw huis.

Soorten vochtproblemen in huis

luchtbevochtigers

Vermijd het gebruik van luchtbevochtigers, omdat deze vocht aan uw huis toevoegen en schimmelgroei kunnen veroorzaken. Als u echter een bevochtiger moet gebruiken, moet u het water dagelijks verversen en de tank wekelijks reinigen.

Luchtcirculatie

Verbeter de luchtcirculatie in uw huis door ramen te openen wanneer het weer het toelaat, met behulp van ventilatoren en deuren tussen de kamers open te houden..

goten 

Reinig en onderhoud uw goten en zorg ervoor dat de afvoerpijpen water op meer dan een meter afstand van uw huis dragen.

Laatste updates

Hoe zich te ontdoen van vochtproblemen in uw huis?

Vocht in huizen is geen ernstig probleem of iets dat ongewoon is – het is normaal en bijna overal te vinden. Maar de zorg begint wanneer het vochtgehalte boven de limiet stijgt – deze toename in vocht kan niet alleen uw huis, maar ook het meubilair en de gezondheid van uw gezin beschadigen. Het is dus altijd aan te raden om voor dit vocht te zorgen en ervoor te zorgen dat het de schadelijke niveaus niet overschrijdt. En als vochtproblemen je lastigvallen, moet je ze meteen aanpakken om er helemaal vanaf te komen. Dus hier gaan we, met tips om het vocht in je huis aan zijn knop te knijpen.

Ontvang een ontvochtiger:

Ondanks alle inspanningen, als het vocht- en vochtgehalte in uw huis blijft bestaan, moet u investeren in een geschikte ontvochtiger die in staat is om alle vochtigheid uit uw huis te halen, zodat het vocht- en vochtvrij blijft.

Installeer afzuigventilatoren:

De hoge vochtigheidsgebieden in huis vereisen een uitlaat – dat is omdat ze altijd nat of vochtig zijn en iets nodig hebben om ze constant luchtig te houden. Dus als je niet wilt dat dit vocht en vocht weer in je huis circuleert, zorg dan dat je je uitlaten hebt waar je ze nodig hebt.

Maak de kanalen en ventilatieopeningen schoon:

Leidingen en ventilatieopeningen hebben de minste aandacht als het gaat om vocht en vochtigheid. Wanneer de kanalen en ventilatieopeningen van het airconditioningsysteem in uw huis verstopt zijn, blijft het probleem van de vochtigheid bestaan. Door deze leidingen en ventilatieopeningen schoon te houden, blijft de luchtcirculatie in uw huis helder, waardoor er geen vocht in blijft vastzitten.

Houd je huis luchtig:

Open die gesloten ramen en laat al het zonlicht en de lucht binnenkomen – ze zijn waarschijnlijk de beste remedies om uit te drogen en alle ingesloten vocht in je huis te laten ontsnappen. In het huis met vochtproblemen is het eerste dat ze aanbevelen, moeite doen om het huis luchtig en luchtig te houden. Doe het meteen!

Vochtabsorberende planten van planten:

De meest kosteneffectieve manier om van het vocht in uw huis af te komen, is het planten van deze heerlijke planten die op het vocht zijn gegeten. Deze planten zijn bijzonder onderhoudsarm en vragen zich af hoe het is om vocht in huis aan te pakken zonder een bom te kosten.

4 stappen om een ​​schimmelprobleem in uw huis op te lossen

Schimmel is een veel voorkomend probleem in huis waar de vocht- en luchtvochtigheidnormen boven de algemeen aanvaardbare grenzen liggen. Schimmel ruïneert niet alleen uw huis, maar schaadt ook uw meubels en de rest van uw bezittingen. Erger nog, schimmel is geassocieerd met veel chronische allergieën en kwalen – dus als schimmel in je huis verschijnt – dit is wat je moet doen – vier eenvoudige stappen om dit probleem aan te pakken:

Pas op voor de onrustige gebieden:

Het identificeren van probleemgebieden in de eerste plaats is essentieel. Omdat zodra schimmel verschijnt, het niet zijn eigen zoete tijd kost om zich over uw huis te verspreiden. Het was hier één moment en het verspreidt zich snel door het hele huis. Dus het identificeren van het moment dat u een natte plek in uw huis opmerkt, houdt het in de gaten en zorgt ervoor dat u het probleem van lekkage krijgt gesorteerd voordat het zich verspreidt en leidt tot schimmelvorming. In natte omstandigheden gedijt schimmel het meest, dus zorg ervoor dat u de lekkages in uw huis in de gaten houdt en zorg dat ze zo snel mogelijk worden verholpen.

mold

Goede ventilatie:


Hoe meer luchtig en luchtig uw huis is, hoe beter het voor u zal zijn. Het aanpakken van schimmel is niet eenvoudig, maar voorkomen dat het precies wat moeite kost – doe het. Open de deuren en ramen van je huis en laat de koele bries, het zonlicht en ja, veel goede vibes in je huis stromen. Zorg dus dat uw huis voldoende wordt geventileerd – dus zelfs als er ergens vocht of vocht is, is uw perfect geventileerde huis klaar om het aan te pakken.

Vormweerstanden:


Plaats die afzuigventilatoren in de vochtige ruimtes van je huis – je zult een enorm verschil merken in de manier waarop het opgesloten vocht uit je huis wordt vrijgegeven. Ook werken ontvochtigers het best. De belangrijkste oorzaak van schimmel is vocht en ingesloten vochtigheid. Dus als je een luchtontvochtiger krijgt, kun je al je narigheid meteen beëindigen.

Bekijk je planten:

Hoewel planten het beste zijn dat je bij je thuis kunt plaatsen, moet je ze constant in de gaten houden – dat is omdat schimmel net zoveel van de planten houdt als jij. En deze schimmel verspreidt zich snel van plant tot plant en vervolgens in uw huis. Houd dus je schimmel aangetaste planten in de gaten, zodat je ze op het juiste moment kunt behandelen.

6 manieren om uw huis te beschermen tegen vocht

Vocht kan je mooie huis vervormen door de muren, het plafond, de hoeken, spleten en andere delen van je huis te verwoesten. Het is het beste wat u kunt doen om vocht op afstand te houden – want zodra dit vocht in uw muren sijpelt, zult u er moeite mee hebben om het uiterlijk van uw huis intact te houden. Hier zijn zes manieren om vocht buiten je huis te houden:

  1. Houd een horloge:

    U moet de hoeken van uw huis altijd in de gaten houden en rondkijken op eventuele soorten waterpartikels en andere tekenen van vocht. Als u dit doet, bespaart u later veel problemen, omdat het probleem zich nog in de primitieve fase bevindt en op dit moment efficiënt kan worden aangepakt.

  2. Uitlaat fans:

    Deze werken het beste als het gaat om het aanpakken van het vocht en de vochtigheid van uw badkamers en keukens – die anders in uw huis blijven circuleren, wordt niet uitgelokt door deze uitlaatventilatoren

  3. Ventileer je huis:

    De beste, eenvoudigste en meest kosteneffectieve manier om met vocht in uw huis om te gaan, is het goed geventileerd te houden. Zorg er dus voor dat je dagelijks een goede luchtstroom in huis hebt – het houdt het huis droog, zuigt eruit en neemt al het vocht mee weg.

  4. Ga in de luchtontvochtiger zitten:

    Dit is de beste technologie die wonderen heeft gedaan door het vocht en de vochtigheid uit uw huis weg te laten lopen – zodat het altijd droog blijft. Houd het vocht- en vochtgehalte in uw huis in de gaten en als het boven de toegestane limieten stijgt, kunt u het beste investeren in een ontvochtiger om uw huis te beschermen.

  5. Plant vochtabsorberende planten:

    Er zijn tonnen prachtige planten die weinig onderhoud vragen, er perfect uitzien en ook vocht en vocht uit je huis absorberen! Koop meteen deze magische planten die het vocht van je huis op de best mogelijke manier wegspoelen!

  6. Doorzichtige kanalen en ventilatieopeningen:

    Verstopte leidingen en ventilatieopeningen van het koelsysteem in uw huis zijn een van de oorzaken van de circulatie van vochtige lucht in uw huis. Dus in plaats van je af te vragen wat er mis is in je huis, zorg dan dat die kanalen en ventilatieopeningen worden schoongemaakt en kijk hoe de circulatie in je huis soepel functioneert en helder wordt.

Ontvang offertes voor vochtcontrole?

Wij bieden gratis inspecties met een offerte voor vochtregulatiediensten. U kunt het onderstaande formulier gebruiken om prijsvoorstellen te ontvangen.